Gratis waardebepaling van jouw huis

Nog even geduld, dan start de verkoop van de prachtige woningen in het plan Thedemaborg in Nietap. Wil jij straks helemaal goed voorbereid zijn? Laat je dan nu alvast adviseren over de waarde van je eigen woning. Maak daarvoor geheel vrijblijvend een afspraak met Smit & Douma Makelaars in Roden voor een gratis verkoopadvies.

Gratis waardebepaling

 

 

Tijdens dit adviesgesprek over de waarde en verkoopmogelijkheden van jouw huis hanteert Smit & Douma Makelaar een zorgvuldige werkwijze om een realistische inschatting te maken van de verkoopopbrengst van het huis. Allereerst inspecteert de makelaar het huis grondig, waarbij hij let op verschillende aspecten zoals:

  • de grootte en indeling van de woning
  • de staat van onderhoud
  • het afwerkingsniveau van onder andere keuken en badkamer
  • de mate van duurzaamheid, zoals zonnepanelen en de isolatie van het huis
  • de ligging en de grootte van het perceel
  • omgevingsfactoren zoals ontwikkelingen en voorzieningen in de buurt.

 

Vervolgens analyseert de makelaar recente transacties van vergelijkbare woningen en markttrends in de buurt om een nauwkeurig beeld te krijgen van de mogelijke verkoopopbrengst van jouw huis.

 

Na de afspraak ontvang je per e-mail van de makelaar een uitgebreid en op maat gemaakt verkoopadvies met daarin de verwachte verkoopopbrengst en de juiste verkoopstrategie. Op basis van dit advies kun jij verder met nadenken over jouw mogelijkheden ten aanzien van het plan Thedemaborg in Nietap