Over Thedemaborg

Centraal én in het groen

Ben jij op zoek naar een duurzaam huis midden in de natuur? Maar wel op steenworp afstand van winkels en levendigheid? Dan is het nieuwbouwproject Thedemaborg in Nietap iets voor jou! Thedemaborg ligt aan de westkant van Nietap en ligt op steenworp afstand van Leek. Het bestaande groen in de borg en de gracht blijven. Stel je eens voor dat je ’s ochtends geen wekker meer hoeft te zetten, maar wakker wordt gemaakt van de fluitende vogels die rondom jouw huis in de bomen verblijven.

De woningtypes

Hier bouwen wij rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en twee-onder-één-kapwoningen met slaap- en badkamer op de begane grond. Voor elke doelgroep is er een woning.

Bekijk de woningtypes →

Exterieur Poortwoning Thedemaborg Nietap
Exterieur Boerderijwoning Thedemaborg Nietap

Waarom Thedemaborg zo bijzonder is? Het ligt aan de rand van Nietap met uitzicht op de groene en waterrijke borg. In de buurt vind je verschillende voorzieningen voor jong en oud. Kortom: je woont hier heerlijk buiten, maar toch dichtbij.

‘Je woont hier heerlijk buiten, maar toch dichtbij.’

Gezonde leefomgeving

Thedemaborg is een prachtige locatie in Nietap. De oude borg is begroeid met diverse oude bomen en heesters. Een prachtige leefomgeving voor vogels, insecten en diverse dieren. Samen met ecologen zorgen wij ervoor dat de natuur op de locatie Thedemaborg in Nietap blijft behouden. De overige openbare ruimte is op een natuurlijke wijze ingericht met aandacht voor biodiversiteit en klimaatbestendigheid. Iedere woning krijgt prachtig uitzicht op de borg of op het Drentse natuurlandschap. De groene borglocatie wordt voor zowel jong als oud toegankelijk gemaakt. De borg vormt in het project een centraal punt waar je kunt wandelen, de kinderen kunnen spelen en elkaar kunt ontmoeten. Kortom: een fijne leefomgeving voor iedereen!

Meer weten over de locatie? Bekijk de pagina over Nietap via onderstaande knop.

Meer over Nietap →