Reserveer 30 mei alvast in jouw agenda!

Eindelijk is het zover! De voorbereidingen voor start verkoop zijn al een tijdje in volle gang. Nu kunnen we de datum van start verkoop met jullie delen. Op donderdag 30 mei start de verkoop van dit prachtige project. Wil je ook puur wonen in de natuur? Reserveer deze datum dan alvast in je agenda. De komende periode ontvang je steeds meer informatie over de start verkoop en over het project dus houd je mailbox goed in de gaten.

Beleef alvast de sfeer van Thedemaborg

In het project Thedemaborg in Nietap komen rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. De borg vormt in het project een centraal punt waar je kunt wandelen, de kinderen kunnen spelen en elkaar kunt ontmoeten. Wil je alvast een goede indruk krijgen van deze prachtige nieuwe wijk in Nietap? Wij hebben een animatiefilm laten maken waarin we de sfeer van de toekomstige wijk laten zien. Er zijn ook nieuwe artist impressies van ieder woningtype. Deze impressies geven jou een goed beeld van de toekomstige woningen in Thedemaborg.

De website is vernieuwd met onder andere de animatiefilm, nieuwe artist impressies en unieke punten per woningtype. Ben je nieuwsgierig? Bekijk de video of de woningtypes nu.

Biobased bouwen

Biobased bouwen is een manier van bouwen die op de natuur gebaseerd is. In het nieuwbouwproject Thedemaborg bouwen we huizen van met name natuurlijke materialen. Op deze manier belasten wij het milieu zo min mogelijk. Deze biobased materialen hebben een goede geluidsisolerende, en warmte regulerende werking. Biobased materiaal kan optimaal worden gerecycled door het een tweede leven te geven. Ook houden biobased materialen CO2 vast. Hierdoor maken deze woningen zo min mogelijk impact op de aarde. In het project staan duurzaamheid en de natuurlijke omgeving centraal. Puur wonen in de natuur!

Unieke punten duurzaam & energiezuinig

  • De woningen in Thedemaborg worden voorzien van een warmtepomp die verwarmt én koelt.
  • Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen waardoor het binnenklimaat heel aangenaam is.
  • De daken worden aan de meest gunstige zonzijde bedekt met zonnepanelen.
  • De gevels zijn voorzien van nestgelegenheden voor vogels.
  • De bergingen zijn voorzien van mos-sedumdaken met waterberging.
  • Door de uitstekende isolatie heb je een laag energieverbruik. Graskeien ter plaatse van openbare parkeerplaatsen; materiaalreductie en meer ruimte voor groen en daardoor beter waterdoorlatend.
  • Groene erfafscheidingen conform situatietekening.

Comfort en gezondheid

Deze woningen worden geïsoleerd met een natuurlijk isolatiemateriaal. Natuurlijk isolatiemateriaal beschikt over een hogere thermische capaciteit. Dit betekent dat het materiaal warmte effectiever kan vasthouden. Dit draagt bij aan een stabiel binnenklimaat. In de zomer blijven woningen langer koel en in de winter blijven de woningen langer warm. Ben jij op zoek naar een duurzaam huis midden in de natuur? Maar wel op steenworp afstand van winkels en levendigheid? Houd dan je mailbox de komende periode in de gaten. In de volgende nieuwsbrief delen we onder andere meer informatie over het isolatiemateriaal en de voordelen van nieuwbouw.

Heb je vragen of wil je meer informatie over Thedemaborg? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected].